Agilitytävlingar Boden 20-21/8

Här är filmer från en del av loppen på agilitytävlingarna på Trångfors IP som arrangerades av Boden BK. Jättetrevlig tävling förutom regnet och leran. 😉

Först ut är Lunas hoppklass 2 lopp där hon äntligen fick sin sista pinne i klassen och blev uppflyttad till klass 3, vilket var säsongens mål 🙂 Känns helt ok att ha uppfyllt det med några tävlingar till godo!

Här är Veras agilityklass 2 lopp, där hon slutade på en 2:a plats med 10 fel.

Sedan kommer Vickis fina hoppklass 1 lopp, där hon med husse kammade hem seger och pinne! Vicki började träna agility som 5 åring och tog sitt livs första pinne som 7 åring!

Lunas premiärlopp i hoppklass 3, där krånglade vänsterslalomet, men i övrigt är jag nöjd med loppet och tyckte vi hade bra flyt. Härifrån hade batteriet tagit slut i videokameran så det är filmat med mobilen.

Och sist Lunas agilityklass 2 lopp som jag är jättenöjd med och där vi nog hade ännu bättre flyt men tyvärr missade jag att ropa fast henne före tunneln och hon drog hon på fel hinder vilket är lika med diskning.

One comment

  1. Tycker det är extra kul med Vickis framgångar! Lycka till i fortsättningen. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *