Archive for Valpar

Loki – nya bilder

Här kommer lite foton av Camatz King Of Kings ”Loki” som blev 4 månader den 3 juli – bilderna på övre raden. Mankhöjden han stoltserade med vid 4 mån. var 31 cm. På den undre raden har Loki vuxit lite till och är nästan 5 mån. Tack Elisa för de fina bilderna!

Loki (Ove) har flyttat!

Igår vinkade vi hej-då till lilla Ove som nu flyttat till Finland och numera kommer att kallas för Loki. Han bor hos Elisa med familj i Uleåborg, och huserar med två vuxna shelties; Tavu & Catrina.

Elisa är en duktig agilityförare som deltagit i finska mästerskapen. Vi hoppas Loki kommer att utvecklas till en fin flockkamrat och agiliykompis och önskar dem varmt lycka till!

Ove 9 veckor

Ove har nu blivit 9 veckor gammal och väger 2285 g och mäter 22 cm i manken. Ove har besökt sin första agilitytävling, inoffaren som gick här i Kalix igår. Mest bestyr hade han med kopplelgåendet och tyckte vädret var lite väl blåsigt och regnigt men han blev inlindad i en handduk som i färgen matchade perfekt till tunnlarna på banan och då var han nöjd och somnade snart i famnen.

Ove 8 veckor

Så har lilleman nått den renpresentabla åldern av 8 veckor. Vad fort det gått ändå! Under veckan som gått har vi koppeltränat och åkt bil samt tillbringat många timmar utomhus och de allra flesta timmar har nog Ove lekt med Tilly. Ove mäter 20,5 cm och väger 2035 g dagen till ära. Om två dagar, på måndag och valborgsmässoafton ska Ove till veterinären för ögonlysning och veterinärbesiktning.

Ove & Tillys dagar

En liten film från 18-22 april. I huvudrollerna Camatz King Of Kings ”Ove” och Undimoon Talangfulla Tilly, övriga filmstjärnor är: Oves mamma Vera (Camatz Solitaire Star), Oves mormor Luna (Wellborns Touch Of Honey) och Boriz (A-Te-Ell’s Boriz Bazir) aka svarta fladdret.