Archive for Vicki

Vicki 8½ år

Tog en tur med sheltisarna och kameran i rätt så fint februariväder ned häromdagen och vi sökte oss ut till lite friare vidder för en liten fotosession. Först ut är Vicki som nu blivit 8½ år, fräsch som en kronprinsessa. 130120_1

130120_2

Vickis hoppklass 2 lopp

Vicki gjorde under den gångna helgen premiär i hoppklass 2 och drämde till med noll fel på hinder men tyvärr tidsfel i båda loppen och det bästa räckte till en 3:e placering på pallen. Här är filmerna från de loppen, det är bara att öka. 🙂

Vicki pinne & uppflyttning!

Äntligen trillade tredje hoppklass 1 pinnen in för Vicki. Det blev en hård match när hon tyvärr fick tidsfel i första hoppklass 1A loppet med 1,81 sekunder och trots det kom på en 2:a plats, ingen klarade tiden i den klassen så inga pinnar blev utdelade. Det var bara att bryta ihop och komma igen.

Till B-loppet hade vi laddat om med lite mat och peptalk så när banan var en fartbana visste jag att vi hade en chans då den typen av banor passar just Vicki. Vi klarade referenstiden med god marginal, resultatet blev sista pinnen i hopp 1 och uppflyttning till hoppklass 2. Det var väl en fin avslutning på födelsedagensfirandet i helgen för nyfyllda veteranen Vicki som blev 8 år i fredags!

Vicki 8 år!

Hurra för vår lilla kronprinsessa Vicki aka dockan som fyller 8 år idag. Födelsedagen firas hela helgen och startar redan idag med att sova över hos sheltiekompisar på Nordängens kennel. I morgon blir det färd för Vicki tillsammans med Lena och Tiffany till Överkalix med utställning i veteranklass. Tack till Lena på Nordängens och Linda på Kråkeslottets för att ni gör det möjligt för Vicki att få bli visad där!

20120803-185104.jpg

Vicki tränar…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Kamilla Viklund

Vicki toppade formen inför lydnadstävlingen i Överkalix som är nu i helgen i dagarna två. Tyvärr är vi hindrade att delta när det visat sig att Vicki löper. Vi önskar lycka till till vår rotekamrat Kamilla med Goa, samt alla andra duktiga klubbkamrater som deltar.