Archive for Lucy

Hos Lucy på besök

I fredags åkte vi en tur till Rantajärvi och Lucy som bor där med 3 andra sheltisar hos Kristina och hennes sambo. Det var ett kärt återseende minsann. Här är lite bilder från dagen.

 

Nymålat med fyrklöver

På begäran kommer här en bild på fyrklöven; Lucy ihop med alla sina sheltiekompisar! Fr v, sittande bakom: Vicki och Luna, ligger framför gör Vera och Lucy.

Spännande att det nu går att arrangera fotografering i trappen som förvandlats från trären med mörkbrun nålfiltsmatta till numera ljust, skinande vit. Den gamla looken var väldigt oinspirerade både att dammsuga och fota i.

Bara nåt varv täckfärg kvar att stryka på här och där så är trapprenoveringen klar!

There and back again

Kom att tänka på den passande rubriken ur Sagan Om Ringen nu när Lucy glad i hågen kommit hem igen! Det stämde inte riktigt på det sätt de trott hos nya familjen i Linköping så nu har hon liksom en tidig julklapp kommit tillbaka till oss.

Vi är jätteglada över den omsorg familjen visat Lucy och önskar dem en riktigt God Jul! Nu tar vi en stunds jullov från alla eventuella omplaceringsplaner och så får vi se sedan längre fram på det nya året hur vi gör.

Lucy är trött efter äventyret och tar igen sig i sitt lilla krypin bakom kompisen Vicki.

Lucy mot nya äventyr

I onsdags kom Lucys nya matte och husse med flyg från Linköping. Lucy bekantade sig med dem och pusskalas utbröt. Så snart vi tog fram flygväskan var Lucy genast med på noterna och installerade sig snabbt i sin nya tillfälliga enrummare. Vi önskar Lucy och hennes nya fina familj med sheltiekompisen Zeta varmt lycka till!

1:a advent

Maken tog denna fina bild på hela flocken när de promenerade i skogen i morse, och med den vill vi önska en fin första advent