Archive for Boriz

Boriz och Athos

Några bilder på grabbarna Boriz och Athos när vi åkte till stranden en härlig högsommardag!

Boriz in action

På tävlingarna i Boden togs denna härliga actionbild på Boriz av Hanna Lovén. Tack för den fina bilden Hanna! 

Boriz agilitylopp

Film med Boriz agilityklass 1 lopp från söndagen. Han har börjat tjuvstarta så därför blev husse lite stressad i starten och drog på så Boriz fick alltför brått på vilket medförde en rivning samt fel i slalom. Annars ett trevligt lopp, framförallt bakombytena före bommen och sedan kontaktfälten, förutom halvslarvigt på A:et. Det är bilbingo i bakgrunden om nån undrar hur det låter. 😉

Boriz vinst och uppflyttning!

Boriz sprang på söndagens hoppklass 1 lopp ihop till en förstaplats, vinst och den tredje och sista pinnen i hoppklass 1 och är nu uppflyttad till hoppklass 2! Här är den rafflande filmen från loppet som börjar med en tjuvstart men rätar upp sig riktigt bra.

Boriz på pallen

Lagom till söndagens hoppklass 1B lopp blev det förarbyte för Boriz. Rafflande för undertecknad då det var första gången vi startade på tävling. Inte helt misslyckad premiär då jag kom levande ur det och vi trots att Boriz fastnade på en nosfläck innan slalom, snurrade tre gånger varav en noterades som vägran, tog vi oss runt på dryga 28 sekunder med 5 fel och lyckades springa ihop till en 2:a placering.