Kursintensiv helg

I helgen var det agilitykurs både lördag och söndag. Lördagen var det med Mari Kurttio, det var mycket fokus på att visa med magmusklerna. Det var lärorikt med nya sätt att visa hunden. Vera var duktig och körde på för fullt i övningarna. Jag behöver jag få till mitt kroppsspråk bättre, lite mindre prat med Vera och vara lite snabbare.

På söndag var det kurs i Luleå med Timo Vertanen, jag är väldigt imponerad av hans sätt att hålla i kurserna och det blir bra feedback på det som behöver förbättras, en liten vridning på kroppen eller ett steg åt sidan kan göra så stor skillnad. Luna körde övningarna bra. Jag behöver bli tydligare  och inte släppa kontakten med Luna, tänka på att fånga upp henne vid blindbytena.

Sammanfattningsvis så ska jag hitta ett effektivt sätt att visa på kommande tävlingar, veckorna går ju fort tills det blir officiell premiär i Skellefteå. Är iallafall jätteskoj med agilityfolket, alla är så engagerade och positiva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *