Valpar

Just nu planerar vi inga valpar.

Camatz King Of Kings 8 veckor, ägare: Elisa Koivuranta, Finland

2 comments

 1. Elin skriver:

  Hej. Jag tänkte höra om ni planerar några valpar? Jag har nämligen en Kleinspitz och funderar på en till hund som sällskap och att träna med. Jag och min sambo bor i Umeå och har ett stort intresse för djur och natur och älskar att ha med våran hund på allt vi gör och tror därför att en sheltie skulle passa oss perfekt 🙂 Vänligen Elin

 2. Lisa Öqvist-Häggström skriver:

  Hej! 
  Jag heter Lisa och vi är en 3 barnsfamilj (6 år, 7 år, 9 år) som länge velat ha hund och vi har nu börjat kolla runt. Vi har bekanta som haft Shetland Sheepdog i många år och har ju helt fallit för den rasen ? 

  Både jag och maken är uppvuxen med hund, men har inte tillsammans ägt hund utan har haft katt i 14 år. Vi har just nu 2 katter, en Devon Rex på 12 år och en busig sphynx på 1,5 år ? men vi är hundvana, bla så har min syster har en Douge the Bordeaux och vi har många kompisar som har hundar, både små och stora. 

  Vi skulle helst vilja ha antigen en trefärgad eller en merl. Vi är inne mest på en tik. Vi hade planerat att köpa en hund till vår-vintern eller våren. Hittade er här i Kalix =D så tänkte höra hur det ser ut för er med valp-planer?

  //Lisa med familj från Kalix

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *